3.plads ved “Deutsche Expressen Pokal” og nr.2 samlet i NEECC!

posted in: Ikke kategoriseret | 0

Med sammensat besætning lykkedes os det at samle en 3.plads hjem fra Tysk Mesterskab!

Besætningen i Glücksburg var:
H.C. Erbs
Carsten Erbs
Louise Prahm
Jørgen Mortensen
Ole Haugbjerg

Vi vidste vi var lidt “tunge” denne gang, da vi havde valgt at sejle med 5 mand på siden. Derfor – måtte vi smide de fleste klude og endte med at veje ind på 383,1 kg! (max er 385).

Vinden var meget springende, men vi formåede at komme godt fra start og finde fint rundt på banen. Morten Fjerbæk og besætning var som sidste år igen hurtige i Glücksburg og vandt. Men – vi var kun 1. sølle point fra sejren.

Vi nåede kun 4 sejladser dernede, da vinden søndag var for ustabil til sejlads.

NR.2 i NEECC

“North European Express Championship Cup” blev også afgjort i Tyskland. Vi var 3 der kunne vinde og den der gjorde det bedst af SWE 2010, DEN 2011 og DEN 271 ville løbe af med sejren. Vi endte med samme point som Arne i SWE 2010, men hans serie var bedst, så han løb med sejren. Det er dog helt fortjent, da han om nogen har fortjent det. Han har sejlet praktisk talt ALT i år. Tillykke herfra 🙂

NEECC-winner