DEN 271 takker af efter en god sæson.

posted in: Ikke kategoriseret | 0

Så er sæsonen ovre og båden er pakket væk i en hal for vinteren.

Når vi ser tilbage på sæsonen 2015, så har vi endelig haft den stabile sæson, som vi før har sukket efter. Vi har sejlet stabilt i alle stævner og har dermed endnu engang taget et skridt fremad, i ambitionen om altid at komme til tops!

Størst i år var vores 6.plads ved Nordisk Mesterskab i Hankø (45 startende både). Vi sejlede os gennem hele stævnet op og lavede undervejs en sejlads, hvor vi var langt foran alle andre. Der i blandt sejlmagere og tidligere OL atleter 🙂

Ved “North European Express Championship Cup” måtte vi se os slået på mållinjen af Arne Larssen (SWE 2010) og tage til takke med en 2.plads. Men det var helt ok. Arne har lagt et kæmpe arbejde for Expresserne i hele Nordeuropa, så han har fortjent den.

Resultater 2015:

  • AFi 2 Star: Vinder af vores løb
  • Nordisk Mesterskab: Nr.6 (45 både)
  • Dansk Mesterskab: Bronze (22 både)
  • Tysk Mesteskab: Nr.3 (23 både)

Kalenderen for 2016 byder blandt andet på Svensk Mesterskab i Båstad (uge 31), Dansk-/Nordisk Mesterskab i Kerteminde (uge 33) og Tysk Mesterskab i Glücksburg (uge 37). Vi kan næsten ikke vente med at komme i gang 🙂

Vi takker vores sponsorer – 2015. Uden jer kunne vi ikke gøre det!

  • Ilskov&partnere
  • Rokform
  • Harken
  • Gill