Nyt år – nye tider….

posted in: Ikke kategoriseret | 0

Så er det vist tid til en 2016 opdatering! 🙂

Der er allerede sket meget i år. Vi har skiftet logo på siden af båden og er rykket til Århus!

Til at begynde med, så er Ilskov & Partnere tilbage på siden af båden – dog i et nyt og super fint logo. Vi takker for støtten og for tilliden.

OG – så kom beslutningen om at flytte båden til Århus i hus. Det har været i tankerne længe, men blev til realitet, da der pludselig var mulighed for at samle 6 Expresser på startlinjen hver tirsdag! Niveauet i Horsens vil stadig været det højeste i et par år endnu, men vi håber at kunne gøre noget ved det i Århus, så vi kan give dem kamp til stregen! 😉

Det vil også sige at vi kommer til at sejle med “flyvende” besætning i år. Et par af de gamle hænger ved og kommer med til både DM og TM. Men nye friske kræfter bliver prøvet af og så må vi se hvor det bærer hen for fremtiden..

2016-05-01 19.12.17 2016-05-01 13.44.29 ilskov_rgb_1