Ny i Aarhus – hvordan gik det så?

posted in: Ikke kategoriseret | 0

Pointsejladser i Aarhus er nu afsluttet. Og efter 15 sejladser har vi vundet samlet i forårsserien!

Resultatlise finder du HER

Undervejs har vi været fraværende 2 gange, men en serie med lutter 1.pladser og en enkelt 2.plads, så bliver vi alligvel en sikker vinder. MEN – det har ikke været så let, som det måske umiddelbart ser ud. Vi har fået fint konkurrence fra de andre både, som bestemt alle er på vej op i fart..

Vi er så heldige at vi har kunnet samle hele 6 Expresser på banen. Desværre er flere i mangel af besætning, men jeg er sikker på det nok skal komme, så alle kommer helt op i fart!

Selv har vi helt ny besætning. Skipper har, grundet sin fremskredne alder, fået en flok “Youngsters” med, som gør det rigtig godt. Og som også er en del af DM besætningen, når det går løs i Kerteminde i uge 33!