Nordiske og Danske Mestre 2016!

posted in: Ikke kategoriseret | 0

Efter 2 intense dage på vandet i Kerteminde kan vi kalde os både Nordiske og Danske Mestre!

Da vi mødte op ved stævnet vidste vi ikke helt hvad vi skulle forvente. Helt nyt crew, hvor kun skipper (H.C. Erbs) og trimmer (Bjarne Pedersen) var tilbage fra det gamle hold. Vi havde dog fået 3 unge og gode sejlere med, som alle havde jolleerfaring, så hvis bare båden ville sejle stærkt, som den jo plejer, så kunne vi måske også være heldige at komme godt ud af det alligevel.

Og det gjorde vi!

2 dage i virkelig svære forhold, men let, drejende vind og drilsk strøm efter med at den mest stabile serie kunne løfte pokalen. Vi kom igennem med en 6.plads som fratrækker, så derfor gjorde det ikke noget vi ikke vandt en eneste sejlads i sidste ende.
Det var dog tæt i toppen, hvor guld, sølv og bronze blev fordelt inden for 2 point!

Jeg er virkelig stolt af resultatet og ikke mindst besætningen, som gjorde det fantastisk.

Tak til Bjarne Pedersen, Hans Frederik Klint, Mikkel Ebbesen og Anders Yde!

Også tak til vores sponsorer, som er Ilskov & Partnere og Harken

RESULTATLISTE

Omtale fra medier:
Minbaad.dk
Baadmagasinet.dk