Bronzemedalje ved DM

posted in: Ikke kategoriseret | 0

Så er der 2 gange metal i hus ved lige så mange mesterskaber 🙂

Som “gammel” Vejledreng havde skipper glædet sig meget til endelig, at skulle sejle et Dansk Mesterskab på Vejle Fjord.

På forhånd var vi klar over at det skulle blive udfordrende at sejle på Vejle Fjord, som på grund af sit bakkede landskab, som regel byder på springende vind. Men at det ind i mellem skulle være med 20-30 graders spring, det havde de færreste vi ikke forestillet os. Specielt fordi viden ofte valgte at springe tilbage igen, hvilket satte alle besætninger på en hård opgave, både fysisk, men bestemt også psykisk. Samtidig var ”sommervejret” meget typisk for i år. Vejret bød på alt fra sol til vilde regnbyger og fra alt fra 3 til 10 m/s.

De udfordrende forhold gjorde, at flere af favoritterne allerede på første dag måtte indkassere sin fratrækker. Kun en besætning kom igennem uden at falde igennem – og det var Morten Stoy fra Horsens. Derfor kunne de efter en meget stabil serie nu endelig kalde sig for Dansk Mester i Albin Express.

Vi sejlede hele stævnet, bortset fra en enkelt sejlads, meget stabilt. Det har vi gjort de fleste stævner og vi glæder os ved at bundniveauet er meget højt. Taktik og team work fungerer upåklageligt og vi er meget glade for resultatet.

Sejlklubben Neptun Vejle og stævneleder Palle Koch, havde skabt perfekte rammer omkring stævnet, hvor også 17 L23 deltog. Alt var forberedt til mindste detalje. Både logistik, forplejning og forhold på vandet foregik i suveræn stil.

Resultarne findes HER

Næste stævne er 9+10/9 i Glücksburg.