Dansk Mester 2018!

posted in: Ikke kategoriseret | 0

DM 2018 foregik på Nyborg Fjord med Nyborg Sejlforening som vært.

Nyborg har altid været et svært sted at sejle og det skulle ikke være anderledes denne gang. Vi fik alt lige fra hård vind til næsten ingen vind. Vi fik strøm i alle retninger og vi fik stor vindspring.

Vores varemærke er efterhånden at sejle stabilt. Det gjorde vi også denne gang og det endte med at blive afgørende i sidste ende.

Før sidste sejlads var vi foran Morten Arndal i det samlede regnskab, da han havde en 10.plads og en tyvstart fra tidligere sejladser. Så for at vinde skulle han have to både mellem os og sig selv. Det havde han hele vejen – lige indtil sidste lænser, hvor han blev overhalet af Morten Stoy. Derfor kunne vi, med mindst mulig margin, kalde os selv for Danske Mestre 2018!

Resultatliste finder du HER